28J2015: humor, festa i reivindicació

El divendres, 26 de juny, a les 18.30, amb motiu del Dia Internacional de l’Alliberament LGTB (que es celebra a tot el món cada 28 de juny), el col·lectiu H2O penjarà al balcó de la Casa Rull de Reus la bandera de l’Arc de Sant Martí, símbol internacional dels col·lectius LGTB.

Tot seguit, als jardins de la mateixa Casa Rull, l’actriu Karme González farà una lectura teatralitzada del Manifest, redactat per H2O i en el qual es fan diversos precs i propostes als nous ajuntaments nascuts arran de les darreres eleccions municipals. L’acte, anomenat “Lectura a càrrec de l’alliberada, inspirada i embolicada Karme González”, comptarà amb l’acompanyament musical de Toni Llort.

L’endemà dissabte, 27 de juny, el col·lectiu H2O participarà a les 18.00 a la Batecada, una trobada juvenil que se celebrarà a l’Espai Jove La Palmera de Tarragona. El Col·lectiu disposarà d’un estand propi.

I diumenge, 28 de juny, tothom està convocat a la concentració unitària per reivindicar els drets de les persones LGTB, que es celebrarà a les 12 a la plaça de les Cols de Tarragona (davant les escales de la catedral).

28-juny-2015-republica