Actes en motiu del 28J al Camp de Tarragona

REUS

27 de juny de 2019

18.30 h, al balcó de la CASA RULL, penjada de la bandera de l’arc de Sant Martí amb motiu del Dia per l’Alliberament de Lesbianes, Gais, Homes i Dones Transsexuals i Bisexuals. A continuació, al JARDÍ DE LA CASA RULL, lectura del manifest i representació d’un fragment de l’obra The Shameless Hour, a càrrec de la Companyia Theatron.

Alliberament LGTB Reus 2019 A4

TARRAGONA

26 de juny de 2019

18h, a l’Espai Jove Kesse de Tarragona, projecció i col·loqui sobre el documental “Fugir per estimar i ser”, sobre asil i resistències LGTBI del Marroc a Barcelona, amb la col.laboració del CEAR (Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat).

Fugir per estimar i ser

28 de juny de 2019

A Tarragona, els actescomençaran  a les 8 del matí quan es penjarà la bandera LGBTI al balcó principal de l’Ajuntament.

De 10.15 a 13 h, a la plaça de la Font, hi haurà instal.lada una carpa informativa sobre la diversitat sexual, afectiva i de gèneres amb informació dels recursos existents i diversos materials. En aquesta carpa es realitzaran activitats de dinamització, com per exemple, es donarà informació per trencar mites i tòpics sobre el col·lectiu LGBTI; en un estand es podran escriure reivindicacions i missatges sobre LGBTI; es desenvoluparan activitats per treballar els conceptes d’identitat de gènere, expressió de gènere, orientació sexual i sexe biològic amb les diferents característiques i realitats que tenen cadascú d’aquests, etc.

12.30h, davant del Palau Municipal, hi haurà la lectura del Manifest del Dia Internacional de l’Orgull per part de sisintegrants de la companyia de Teatre LGBTI+ “Theatron” del Camp de Tarragona.

19h, a la plaça Imperial Tarraco, inici de la manifestació en motiu del Dia per l’Alliberament LGTB. Seguidament, festa al passeig de les Palmeres.

manifestació 28j 2019 tarragona festa lgtbiq tarragona 2019