Actes pel 28 de JUNY al Camp de Tarragona

Reus

Com cada any, la ciutat de Reus se suma als actes commemoratius del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBI amb la penjada de la bandera de l’arc de Sant Martí al balcó de la Casa Rull, al carrer Sant Joan, com un acte més de la Festa Major de Sant Pere. L’acte serà aquest dilluns, a les 18:30h! Us hi esperem!

DIA INTERNACIONAL ALLIBERAMENT LGTBI

Tarragona

El dimarts 28 de juny, Tarragona celebra el Dia Internacional de l’orgull LGTBI. A les 13h es realitzarà la lectura del Manifest a la Plaça de la Font, davant el Palau Municipal. Els actes continuaran a la tarda, a les 19h s’ha convocat una concentració a la Rambla Nova per l’alliberament LGBTI; seguidament, a les 19:45h, sortirà la bandera irisada a la porta de l’Ajuntament i hi haurà una actuació musical presentat per Pantomaka Simpatika, i que comptarà amb The Wilde Sisters, Javi Moreno, Germans Volpini i Djs Las Horacias. El mateix dimarts, s’il·luminarà la façana de l’Ajuntament amb els colors de l’Arc de Sant Martí.

Els actes continuaran durant la setmana amb, entre altres, la projecció del documental Gerriller@s de Montse Pujantel, al Casal Popular Sageta de Foc, el dimecres 29 de juny, i l’endemà un cinefòrum amb la pel·lícula Joven y alocada de Marialy Rivas.

El 28J a Tarragona

2a BATECADA: El despertar de l’Estiu TarragonaJove!

El proper dissabte 2 de juliol a partir de les 19h a l’Espai Jove La Palmera tindrà lloc la “2a Batecada. El despertar de l’Estiu Tarragonajove”, amb motiu del Dia Internacional de l’alliberament sexual. És un acte organitzat per H2O, Assexora’tgn, el grup de Joves Promotors de Salut i la Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona.

És un tarda dedicada a la diversitat i a les llibertats sexuals, en la qual hi ha haurà tallers, activitats, actuacions i finalitzarà amb el concert del grup La tortuga que nunca tuve. A través dels tallers i dinàmiques, s’aproparan a les persones assistents els drets relacionats amb la llibertat sexual.

A les 21.30 tindrà lloc la lectura del manifest del Dia Internacional de l’alliberament sexual. Abans d’anar a veure els focs, vine i passa la tarda-vespre a l’Espai Jove La Palmera!

Batecada 2016