Celebrem el 17 de maig al Camp!

El proper 17 de maig celebrarem el Dia Internacional contra l’Homofòbia i la Transfòbia, amb una lectura del manifest a les escales de l’Ajuntament de Tarragona, a les 13:30h, i una concentració a la plaça del Mercadal de Reus, a les 19:30, inclosa en la campanya ciutadana #despertemelfeminisme.

A Tarragona

A més a més de la lectura del manifest a les escales de l’ajuntament tarragoní, el consistori il·luminarà la seva façana amb els colors de l’arc de Sant Martí. Cal recordar que el 17 de maig és el darrer dia per visitar l’exposició fotogràfica  “Work in progress. Construcciones Identitarias”, de Mar C. Llop, al pati Jaume I.

A Reus

Un dels actes del mes de maig de la campanya ‪#‎despertemelfeminisme‬ es la concentració a la Plaça del Mercadal de Reus del 17 de maig a les 19:30h. L’encarregada de llegir el manifest serà Marlene Feeley.

Poeta obrera, dona i activista social anarco feminista resident des de fa diversos anys a Reus, Feeley és d’origen xilè, immigrant i militant activa de l’Ateneu Llibertari de Reus. S’ha donat a conèixer pel seu treball poètic, el qual ha estat catalogat per alguns, com el filòleg de llengua catalana Jordi Martí Font, de Poesia Vitalista o Obrerista, els seus versos van intrínsecament units a la defensa dels drets de tot ésser humà, de qualsevol lloc del món.

reus 17 maig 2016

tarragona 17 maig 2016