El 17 de maig, a les 20h, t’esperem al Mercadal!

Un any més us convoquem a una concentració a la plaça del Mercadal de Reus en el Dia Internacional contra la Discriminació per Orientació Sexual i Identitat de Gènere (17 de maig). Durant l’acte, que començarà a les 8 de la tarda, es realitzarà la lectura del manifest. Enguany, la persona encarregada de llegir-lo serà el cantautor reusenc Fito Luri.

Com a novetat d’enguany i coincidint amb la Capitalitat de la Cultura Catalana, l’Ajuntament de Reus s’ha compromès, per primera vegada, a penjar la bandera de l’arc de Sant Martí al balcó de la seu municipal. Fins a l’actualitat la bandera únicament s’ha penjat durant el 28 de Juny al balcó de la Casa Rull (seu de la regidoria de Cultura) i no s’ha fet a l’Ajuntament per la coincidència amb la Festa Major de Sant Pere, declarada Festa d’Interès Nacional, ja que el protocol de la festa no ho permet.

Nou Punt d’Atenció a la Diversitat Sexual i Identitats Sexual

A més a més, el dia abans, el dimarts 16 es presentarà a Reus el nou Punt d’Atenció a la Diversitat Sexual i Identitats Sexual. L’acte es celebrarà a les 6 de la tarda a la sala d’actes del Casal de les Dones de la ciutat (plaça Patacada, 9). Seguidament, es projectarà un documental sobre bullying LGTBIfòbic que serà comentat per especialistes.

Us hi esperem. No hi podeu faltar!

Cartell definitiu del 17 de MAIG a Reus 2017

Cartell definitiu del 17 de MAIG a Reus 2017