El Camp Difusió: “Concentració pel Dia Internacional contra l’Homofòbia i la Transfòbia”

Enregistrament realitzat per El Camp Difusió.

Per quart any consecutiu, el 17 de Maig del 2016, s’ha realitzat la plaça Mercadal la concentració pel dia internacional contra la LGBTIfòbia. El lema d’aquest any ha estat: «LA TRANSSEXUALITAT NO ÉS UNA MALALTIA, LA TRANSFÒBIA SÍ». L’encarregada de llegir el manifest ha estat Marlene Feeley.
Marlene Feeley és una poeta obrera, dona i activista social anarco feminista resident des de fa diversos anys a Reus. Marlene és d’origen xilè, immigrant i militant activa de l’Ateneu Llibertari de Reus. S’ha donat a conèixer pel seu treball poètic, el qual ha estat catalogat per alguns, com el filòleg de llengua catalana Jordi Martí Font, de Poesia Vitalista o Obrerista, els seus versos van intrínsecament units a la defensa dels drets de tot ésser humà, de qualsevol lloc del món.
Aquest acte està inclòs en la campanya ciutadana #despertemelfeminisme i ha tingut el suport de l’Hora Violeta, H2O, l’Avellana Roja, el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC), Endavant ,la Cup de Reus i el Casal Despertaferro.