El número 10 de la revista LGTBI “COLORS” surt al carrer

Amb motiu de la celebració del 10è aniversari de la revista COLORS, aquest dijous, 12 de maig, s’ha presentat al Casal Despertaferro de Reus el darrer número de la revista.

A l’acte hi han participat joves trans i d’altres identitats del Camp de Tarragona, protagonistes del reportatge central de la revista d’aquesta primavera, que han fet una crida per a la despatologització de la transsexualitat i l’obertura de la societat vers a les noves identitats de gènere.

COLORS, editada pel col·lectiu H2O de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals del Camp de Tarragona, és una revista que en els 10 anys de la seva existència s’ha dedicat a divulgar la realitat LGTB al gran públic, i avui és la única publicació periòdica de temàtica específicament LGTB que s’edita al nostre país fora de l’àmbit de la Barcelona metropolitana.

En aquest darrer número es poden llegir reportatges sobre joves trans del Camp de Tarragona, dones transsexuals adultes, gitanes lesbianes i la realitat LGTB als pobles petits, i entrevistes a Mireia Mata, directora general d’Igualtat de la Generalitat, i David Tello, president de l’associació de famílies de menors transsexuals Crysallis a Catalunya. En aquest número també s’ha inclòs un diccionari de termes específicament LGTBI.