En relació amb la resolució del Tribunal Suprem que prohibeix penjar la bandera de l’arc de Sant Martí als ajuntaments

Ahir, el Tribunal Suprem, en una resolució que considerem un nou atac a la llibertat d’expressió, va prohibir penjar banderes “no oficials” als ajuntaments i edificis públics, un Tribunal Suprem cada cop més escorat cap a posicions reaccionàries, que tots sabem hauria d’haver estat renovat segons la llei que diuen defensar, fa ja uns anys.

Prohibir als ajuntaments penjar la bandera de l’Arc de Sant Martí, símbol dels drets LGTBI, vulnera el dret d’expressió de la societat en el seu conjunt, i de manera deliberada confon la suposada “neutralitat” institucional amb l’intent de fer callar i invisibilitzar qualsevol tipus de diversitat i dissidència.

Per això, animem a tots els ajuntaments del Camp de Tarragona a que el diumenge 28 de juny, Dia Internacional de l’Alliberament LGTBI, busquin fórmules per mostrar de manera pública el seu compromís amb la lluita pels drets del col·lectiu LGTBI.

No pot ser que un tribunal, per més suprem que sigui, retalli un cop més la llibertat d’expressió dels nostres ajuntaments.