Espai Jove de Salut

logo_h2o-espaijovesalut_web

Aquest és el teu punt d’informació juvenil entorn els temes de salut que et preocupen. Dins de l’espai trobaràs un tècnic que t’assessorarà i et donarà la informació més adient a la teva demanda. Les consultes que realitzis són totalment confidencials i gratuïtes.

 

sexualitat

  • T’informarem sobre els mètodes anticonceptius, la píndola de l’endemà, els embarassos no desitjats, l’orientació sexual, les primeres vegades, les infeccions de transmissió sexual, les relacions de parella…

drogues

  • Et posarem al corrent dels efectes i conseqüències de les drogues, de les substàncies, de les addiccions que poden produir, de com reduir riscos i, també, de la legislació relacionada i de recursos que poden ser del teu interès.

vih/its

  • Et donarem a conèixer les principals infeccions de transmissió sexual, com el VIH, i t’explicarem a què es deuen, les pràctiques de risc, la prova del VIH, la profilaxis post exposició, entre d’altres coses.

trastorns del comportament alimentari

  • T’orientarem perquè puguis assolir una alimentació saludable i uns bons hàbits alimentaris. A més, et parlarem sobre els trastorns del comportament a l’hora de menjar, com són l’anorèxia i la bulímia.

 

Diverses entitats públiques donen suport a les activitat de l’Espai Jove de Salut d’H2O. Per a més informació, consulteu la pàgina de projectes finançats.

Deixa un comentari