H2O denuncia la derogació del dret a l’avortament

Un cop vist el projecte de llei de l’avortament que ahir va presentar el ministre Ruíz Gallardón, i que elimina la llei de terminis aprovada l’any 2010, el col·lectiu H2O de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals del Camp mostrem la nostra mes profunda inquietud pel què representa de retrocés de les llibertats de les dones .

Amb aquesta nova llei, totes les dones deixen de tenir dret al seu propi cos i una moral retrògrada, pròpia dels règims totalitaris, s’imposa sobre la llibertat individual, imprescindible en qualsevol Estat que es vulgui nomenar democràtic.

Si s‘acaba aprovant aquesta nefasta llei, les dones tornaran a ser ciutadanes de segona, com succeïa durant el règim franquista, impregnat d’una moral nacionalcatolica que crèiem ja superada.
Quan un governant imposa una moralina pública sobre la ètica privada de les dones, demostra una actitud masclista i prepotent, alhora que menysprea els principis bàsics de la democràcia.
Per això, el col·lectiu H2O exigim la no aprovació d’aquest projecte de llei i emplacem a tota la societat civil a lluitar contra l’eliminació dels drets de les persones que, de manera sistemàtica, està duent a terme el govern del Partit Popular.