La nostra benvinguda al nou www.h2o.cat

Després de més de 8 anys, el nostre Col·lectiu us presenta el seu nou web. Un espai repensat de d’alt a baix per donar resposta a les necessitats tecnològiques del moment dels nostres visitants. El nou h2o.cat està pensat per poder-hi accedir des de qualsevol dispositiu, tant si és un ordinador, un telèfon intel·ligent, una tauleta tàctil… Si no t’ho creus, prova-ho ara mateix! Enganxa el codi QR amb el teu mòbil o tecleja al seu navegador www.h2o.cat.

Codi QR d'accés a www.h2o.cat

Aquest espai comença amb pocs continguts, els quals, us prometem, anirem ampliant setmana rere setmana, recuperant-ne també d’antics. També queden uns quants serrells per acabar i polir, però esperem que el nostre web continuï essent el referent homosexual i transsexual a Internet de les nostres comarques. Per aquest motiu estem oberts als suggeriments i a les col·laboracions externes, només cal que contacteu amb nosaltres!

Entre els continguts més destacats que trobareu al web són les sis edicions de la revista COLORS, disponibles gratuïtament en PDF. Incorporem les darreres publicacions d’h2o a les xarxes socials Facebook i Twitter… Bé, millor que fer enumeracions i explicar-ho és que ho descobriu vosaltres mateixes!

Esperem que us agradi i retrobar-vos per aquí en properes ocasions!

DSC_0724