Funcionament

PRINCIPIS
La nostra associació basa tot el seu funcionament en els principis democràtics. Sempre és la majoria dels nostres afiliats i afiliades qui pren les decisions. El respecte per a totes les opinions és un altre dels nostres pilars de funcionament. Tothom té el seu espai d’expressió.

La participació activa de tots els nostres afiliats la entenem com la nostra manera de fer. Avancem organitzativament quan per mitjà de la critica constructiva detectem errades o coses a millorar. Funcionem assembleàriament i intentant que les decisions es prenguin per consens de tots els membres de la nostra associació.

ASSEMBLEA
Assemblea anual
H2O fa assemblees generals, que normalment son anuals, on s’elegeix a la Junta i on es fa el balanç de l’exercici anterior i es marquen les pautes d’actuació generals de l’associació per l’any següent.

Assemblea setmanal:
Realitzem assemblees ordinàries cada setmana on anem resolent els problemes i avancem en la realització i organització de les nostres activitats. És l’òrgan de govern de l’associació. Les assemblees es fan els divendres a les 19 hores al Casal Despertaferro de Reus, on es troba la nostra seu des del 2012.

Deixa un comentari