Treball en xarxa

Col·laboració amb centres educatius

 

col·laboració centres educatiusH2O col·labora cada any com a centre on realitzar la formació en centres de treball o pràcticum de l’Institut Vidal i Barraquer (CFGS d’Animació sociocultural i d’Integració social) i la Universitat Rovira i Virgili (Grau de Treball social).

 

 

Col·laboració amb l’administració

 

Ajuntament de Tarragona

dossier

H2O té amb l’Ajuntament de Tarragona un contracte menor, un contracte servei i un conveni de col·laboració per tal de desenvolupar el Servei de Salut de l’Oficina Jove del Tarragonès, l’Espai Jove de Salut Tarragona d’H2O i el Servei d’Atenció Integral a les Diversitats Sexuals i de Gèneres (SAI).

Ajuntament del Vendrell

01 AJUNTAMENT RGB COLORS

H2O té amb l’Ajuntament del Vendrell un conveni de col·laboració per tal de desenvolupar l’Espai Jove de Salut del Vendrell d’H2O i el projecte Prou Bullying al Vendrell.

 

Ajuntament de Reus

Ajuntament de ReusH2O té amb l’Ajuntament de Reus un contracte menor per tal de col·laborar amb el Punt d’Atenció a la Diversitat Sexual (PADS) de Reus.

 

 

Consell Comarcal del Tarragonès

consell comarcal tarragonès

H2O té amb el Consell Comarcal del Tarragonès un contracte servei per tal de desenvolupar el Servei de Salut de l’Oficina Jove del Tarragonès.

 

Generalitat de Catalunya

H2O té amb la Direcció General de Joventut de la Generalitat un contracte servei per tal de desenvolupar el Servei de Salut de l’Oficina Jove del Tarragonès. D’altra banda, diferents Departaments de la Generalitat han participat en el finançament de la revista “Colors”, actualment “Colors del territori”, al llarg de les seves edicions.

logos genelaritat_departaments

Diputació de Tarragona

En construcció.

Plataformes

Platafoma Nits Q – Ajuntament de Tarragona

nits q_tgnDes d’H2O col·laborem amb la Plataforma Nits Q, un projecte que neix del programa Nits de Qualitat del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya l’any 2008. La Plataforma consisteix en un espai de debat i propostes, per part de diverses entitats, respecte l’oci nocturn de la ciutat de Tarragona. A més, a més, l’aportació d’H2O es concreta en oferir pautes d’intervenció i facilitar material informatiu.

 

Grups de treball

Grup de Treball de Salut Sexual i Sida del Camp de Tarragona

H2O, conjuntament amb altres entitats del territori, forma part del Grup de Treball de Salut Sexual i SIda del Camp de Tarragona. En aquest s’hi troben totes les entitats, tècnics i administracions que, des de diferents nivells de prevenció, actuen des de la temàtica de la salut sexual i el VIH/sida. Des d’aquest grup sorgeixen les accions que es desenvolupen al municipi de Tarragona entorn el Dia Mundial de la Prova del VIH i el Dia Mundial de la Sida.

COP – Comunitat Pràctica entorn a Xarxes Socials i Addiccions

H2O, conjuntament amb altres entitats i professionals del territori, forma part i participa en aquesta comunitat pràctica per tal de compartir coneixements i recursos i, obtenir, així, uns continguts i eines comunes per treballar, cadascú des del seu àmbit, amb un mateix col·lectiu: els adolescents.

Grup de Treball per al Protocol Contra les Agressions Sexistes i Discriminatòries a les Festes Populars de Reus

logos protocol reus

H2O ha participat en la redacció d’aquest protocol com a entitat membre de la campanya “Despertem el feminisme” i juntament amb Arsu Festa, l’Institut Municipal d’Acció Cultural (IMAC) de Reus, el Departament de Polítiques d’Igualtat i el de Joventut de l’Ajuntament de Reus.

 

 

Altres col·laboracions

Consell Nacional LGBTI de Catalunya

Des de la seva creació a l’any 2007, H2O forma part i participa, amb un representant, en el Consell Nacional de Lesbianes, Gais, Bisexuals, Transgèneres i Intersexuals (CNLGBTI). Aquest és un espai de participació ciutadana superior en matèria de drets i deures de les persones LGBTI i es defineix com a òrgan consultiu de les administracions catalanes que incideixen en aquest àmbit. Actualment, els grups de treball que estan en funcionament són: Grup de Treball persones trans, Grup de Treball persones grans, Grup de Treball implementació de la llei 11/2014, Grup de Treball del territori (on participa H2O), Grup de Treball de Lesbianes i Grup de Treball de creació d’indicadors d’avaluació.

Casal Despertaferro de Reus

En construcció.