La nova revista ‘COLORS del territori’ ja està al carrer!

Des d’aquest dimecres passat ja és possible fer-se amb la revista COLORS del territori. El nou número, ja en portem onze, ve acompanyat d’una important novetat: passa de dir-se COLORS a COLORS del territori. Fins l’any passat la revista, de temàtica homosexual adreçada a tota la població, era editada únicament pel Col·lectiu H2O i, a partir d’enguany, diverses entitats LGTBIQ catalanes de fora de l’àmbit de Barcelona, entre les quals es troba el nostra associació, assumim conjuntament la publicació -d’aquí l’afegitó “del territori” en el nom-. A més, s’amplia la seva distribució a tot el país.

El nou número ve carregat més que mai d’articles, reportatges i algun que altre joc per reflexionar -amb humor- sobre la realitat LGTBIQ a casa nostra i arreu. Els temes centrals d’aquest número són un repàs de 12 anys de matrimoni lèsbic a l’entorn rural, l’assetjament escolar per homofòbia i el moviment associatiu en pro dels nostres drets a les nostres comarques.

COLORS del Territori · Núm. 11Si vols obtenir el teu número en paper, pots adreçar-te a qualsevol de les entitats editores de la revista: Colors de Ponent, de Lleida; TALCOMSOM, de Vic; LBTeBre, de Terres de l’Ebre, i Col·lectiu H2O, del Camp de Tarragona. La teva entitat més propera te’n proporcionarà un exemplar o t’informarà d’on pots trobar el teu número que, com ja saps, és gratuïta. Cal destacar el compromís adquirit per la Generalitat de Catalunya per fer arribar la revista, a partir d’enguany, a la xarxa de biblioteques públiques. I, com sempre, la revista està disponible electrònicament per a la seva descàrrega.

La revista COLORS del territori, la qual surt a la llum gràcies a la col·laboració de la Direcció General d’Igualtat de la Generalitat, va ser presentada el passat 5 d’abril a la sala d’actes de la Diputació de Lleida. En l’acte hi van participar la directora general d’Igualtat, Mireia Mata; el director de la revista, Jordi Monner; la presidenta de Colors de Ponent, Sandra Castro; Amada Rodríguez, presidenta d’LGTeBre; el president de TALCOMSOM, Marc Parareda, i el president d’H2O, Miquel Reverte.

Presentació de COLORS del territori a Lleida