Un film sobre la sortida de l’armari de joves davant les seves famílies clourà el Memorimage 2018

20181108 Out a Memomorimage 4

Aquest dijous s’ha projectat la pel·lícula “Out” una radiografia d’un temps de valentia, en la qual diferents joves gais, lesbianes, bisexuals i transsexuals d’arreu del món, enregistren el moment d’explicar a les seves famílies la seva orientació sexual. Les projeccions s’han realitzat al teatre Bartrina de Reus en el marc del Festival Memorimage.

Del total de joves inscrits, 580 estudiants han assistit aquest dijous a les projeccions i després de cada sessió un representant del Col·lectiu H2O ha coordinat el col·loqui amb els joves que han pogut veure la pel·lícula.

Aquest mateix film ha estat seleccionat per cloure el Festival Memorimage d’enguany aquest dissabte, 10 de novembre, a les 21h al mateix Teatre Bartrina. L’acte comptarà amb la presència del director de la pel·lícula, Denis Parrot, L’entrada és gratuïta prèvia reserva de la invitació a cultura@reus.cat o trucant al 977010228 d’11 a 14 h.

Out a Memomorimage

Sinopsis

A Out, les diferents xarxes socials, Youtube, Whatsapp, Skype…, es converteixen en els còmplices necessaris on els diferents protagonistes troben el suport per fer aquest pas. A través d’aquests testimonis enregistrats del 2012 al 2018, l’espectador pot observar l’esforç que fan els joves així com la reacció dels seus familiars.

La pel·lícula es projectarà en versió original en anglès subtitulada al català.

OUT by Denis Parrot – Teaser from Dryades Films on Vimeo.

Out a Memomorimage