L’exposició “Som així! Quotidionitats lesbianes” arriba a Reus

Targetó de l'exposició SOM AIXÍ

El Casal de les Dones de Reus acull des del 8 de maig l’exposició Som així! Quotidionitats lesbianes. La presentació institucional es realitzarà el proper 17 de maig, a les 18:30 h, en el marca de la celebració del Dia Internacional contra l’Homofòbia i la Transfòbia. A l’acte intervindran Pepa Vives i Carme Porta, autores i impulsores del projecte, i Montserrat Flores, regidora de Participació, Ciutadania i Transparència de l’Ajuntament de Reus. L’exposició es podrà veure fins al 25 de maig a la Sala “Els Rentadors”.

Sobre l’exposició

Som així! Quotidianitats lesbianes és un projecte d’exposició itinerant en el que es vol rescatar les dones lesbianes del silenci i la invisibilitat silenci i mostrar les realitats diverses de dones que estimen dones.
L’exposició recollirà retalls de vida d’aquestes realitats diverses. No són amigues que comparteixen habitatge, no són dones que han decidit no compartir la seva vida amb ningú… Són dones que estimen altres dones i han estat invisibitzades i silenciades doblement: pel fet de ser dones, pel fet de ser lesbianes, al que em de sumar altres factors de discriminació múltiple com pot ser l’edat, la classe social o el color de la pell.

 

Exposició "SOM AIXÍ Quotidianitats lesbianes" a Reus

Exposició “SOM AIXÍ Quotidianitats lesbianes” a Reus