Manifest del Col·lectiu H2O arran la sentència del Tribunal Suprem

Des del col·lectiu H2O, una associació que vetlla pels drets i llibertats de les persones LGTBI, som plenament solidaris amb totes les persones que veuen escapçats els seus drets i les seves llibertats.
Per això denunciem la sentència dictada pel Tribunal Suprem contra els líders independentistes del nostre país, una sentència que considerem no és altra cosa que una revenja, un escarni i un intent de criminalitzar a tot un moviment que ha lluitat sempre de manera pacífica per assolir uns drets com a país. Alhora expressem tot el nostre suport a aquests líders polítics que avui estan injustament empresonats i mancats de la seva llibertat.

Així mateix, observem amb molta preocupació la deriva autoritària de l’Estat, que dia a dia va limitant els drets i les llibertats de les persones fent interpretacions abusives i restrictives del Codi Penal i per això cridem a tothom a lluitar de manera pacífica per mantenir i eixamplar a quests drets; precisament les persones LGTBI sabem molt bé el què és viure en una societat que no reconeix i t’impedeix exercir els teus drets com a persona i com a col·lectiu.

Reus, 15 d’octubre de 2019