Reconeixements

Petxina Oberta 2005

El Col·legi de Periodistes de la demarcació de Tarragona va atorgar al Col·lectiu H2O el guardó “Petxina Oberta”, amb el qual es premia l’accessibilitat i el bon tracte de les persones o entitats amb els mitjans de comunicació.

Gorra de Portador 2013

La colla portadora del Bou de Reus, element bestiari de la ciutat de Reus, ha volgut distingir amb el seu premi ‘Gorra al Portador’ al col·lectiu H2O, per la seva trajectòria positiva en la vida pública de la ciutat de Reus.

Avís d’Honor de la Carretillada de Misericòrdia 2015

El Ball de Diables de Reus va distingir al col·lectiu H2O, per la seva lluita a favor de les lesbianes, gais i transexuals al Camp de Tarragona, amb la realització d’una de les tres carretillades d’honor realitzades davant el santuari de Misericòrdia en el dia de la patrona de la ciutat de Reus.

Societat Limitada-DOW Chemical sobre diversitat funcional i moviments socials 2016

El programa de ràdio “Societat Limitada”, produït per Acció Cívica Antibarreres Socials del Camp de Tarragona (ACABS) i cadena COPE Tarragona-Reus-Terres de l’Ebre, va lliurar al Col·lectiu H2O un dels dotze reconeixements Societat Limitada-DOW Chemical sobre diversitat funcional i moviments socials, a la feina ben feta. La distinció va ser atorgada “Per contribuir a conèixer millor la realitat de les persones amb diversitat sexual o de gènere al camp de Tarragona, gràcies a la tasca de visibilitat feta per l’entitat i els seus membres; i per la tasca educativa duta a terme per “l’Espai Jove de Salut” ajuden a entendre la realitat viscuda pels joves d’aquests col·lectius i realitzant una tasca de prevenció de conductes de risc.”