Sóc transsexual

Una dona transsexual és aquella que es troba esclava dins d’un cos d’home. Un home transsexual és un home esclau dins d’un cos de dona. És un conflicte entre el gènere d’una persona i els seus genitals. La transsexualitat és la manera de resoldre aquest conflicte. La transsexualitat és un dret que hauríem de tenir a l’abast de tothom.

Una persona transsexual ha de superar aquesta disfunció. Hi ha moltes tècniques per fer-ho. Actualment la medicina i la cirurgia poden ajudar a tots aquells que pateixen aquesta tortura a ser posseïdors de la seva vida.

La transsexualitat és una esperança i un començar a viure d’acord amb com un es veu a si mateix.

La societat a la qual vivim associa als transsexuals un estil de vida i una personalitat a la que moltes vegades han sigut conduïts per les seves circumstàncies personals, familiars, laborals, socials, etc. Nosaltres constatem que hi ha transsexuals homes i dones, rics, pobres, cultes, promiscus, sensats, dolents, treballadors, … en fi de tota mena. Cal lluitar per que els estereotips que discriminen en un grau encara superior a totes aquelles persones que viuen en aquestes circumstancies, siguin superats.

Està plenament demostrat que és fonamental per la salut psíquica de les persones tenir ben ubicat el nostre gènere. Per això reclamem el dret a que les operacions de canvi de sexe siguin ateses per la sanitat pública, entenen que així es contribueix al benestar de contribuents amb greus disfuncions psíquiques per veure’s dins d’un cos amb el que no s’identifiquen.

Els transsexuals poden tenir diferents orientacions sexuals, el gènere no determina l’orientació sexual. Sabem que hi ha homes i dones heterosexuals, bisexuals i homosexuals. Doncs els transsexuals son també homes i dones que tenen la capacitat de viure la seva orientació sexual. Hi ha transsexuals heterosexuals, homosexuals i bisexuals. Cada persona te el dret de tenir l’orientació sexual que vulgui i necessiti. És un prejudici pensar que per que una persona vol tenir el cos d’una dona l’han d’agradar els homes. No és sempre així.

Per norma general les persones que volem ser transsexuals ho sabem des de petits. Vivim una infància marcada per aquest fet. Una adolescència encara mes dura, on contínuament ens recorden que som diferents, que tenim els hàbits del gènere que suposadament no tenim i on mirar-se al mirall suposa cada cop mes un suplici. Veure com el teu cos es desenvolupa i creixen els teus genitals, mentre tu voldries fer-los desaparèixer. No cal convèncer a ningú de què ha de ser transsexual. És un impuls, l’única sortida que tenim les persones que volem ser els propietaris de la nostra vida.

Cal que estem ben segurs o segures del procés que volem iniciar. Com pots imaginar és un camí sense retorn. No hem de tenir pressa per decidir que volem fer. Deixa’t ajudar per aquells que estan al teu costat i que mai han mirat els teus genitals per tractar-te com a una persona.

És bo tenir un assessorament psicològic en tots aquests processos. No ho diem per què necessàriament estiguem malament, sinó per que la repressió i la agressivitat amb la que hem conviscut durant llargs anys ens pot haver marcat.

És important entendre que els canvis que volem efectuar al nostre cos són importants i que cal fer-ho amb un assessorament global per part de professionals de la medicina especialitzats en aquest camp. S’ha de tenir precaució i evitar operacions quirúrgiques de saldo.

Si no saps on recórrer per tenir aquesta informació, et pots dirigir al servei d’informació afectiu-sexual del teu municipi o venir a la nostra associació. Als dos llocs rebràs ajuda, assessorament i seràs escoltat o escoltada sense que ningú tingui un concepte preconcebut de tu.

És molt important que no et sentis sol o sola. Realment hi ha gent que ha passat per les mateixes circumstàncies que estàs passant tu ara.

És molt important que facis coses que alimentin la teva autoestima. Tu ets una persona que tens molts valors positius i al primer o primera que ho has de fer saber és a tu mateix.

Per suposat tenim dret al sexe. Centenars de transsexuals tenen la seva vida enfocada tal i com ells o elles han decidit i tenen relacions sexual quotidianament.

Una vegada decidim tenir relacions sexuals amb una altre persona hem de deixar-nos portar pels sentiments que l’altre persona ens inspira. Hem de parlar obertament amb ella o ell del que ens agrada i que no ens agrada fer sexualment. Els transsexuals podem manifestar la nostra sexualitat de moltes maneres, tenim tot el nostre cos per això.

I si decidim tenir relacions sexuals, tinguem-les de forma segura. La idea de què som immunes al virus que causa la SIDA es completament errònia. Has de parlar amb la teva parella sobre els factors de risc d’infecció amb el VIH i decidir quins mètodes s’han d’emprar.

Factors de risc: Compartir agulles si consumeixen drogues intravenoses. Tenir sexe oral amb persones infectades sense l’ús d’una barrera de protecció contra les secrecions seminals, vaginals o la sang menstrual infectades (condó, dic dental). Tenir coit vaginal i/o anal amb homes sense utilitzar condons. Compartir joguines sexuals amb un altra persona sense utilitzar un condó cada cop que es fa.

Mètodes de sexe segur: Ús d’un dic dental per a l’estimulació oral-vaginal, oral-anal. Un dic dental és un tros de làtex de forma quadrada que s’utilitza en cirurgia dental. Podem aconseguir-los a les botigues provisions dentals, sex-shops, farmàcies i botigues de material sanitari. També pot utilitzar-se un condó tallant-lo longitudinalment i convertint-lo en un quadrat de làtex. Ús de guants quirúrgics en introduir els dits en la vagina o anus de la teva parella, especialment si tens talls o urticària a les mans. Col·locar condons a les joguines sexuals compartides. Utilitzar condons en totes les pràctiques sexuals que impliquin penetració, ja sigui anal o vaginal. Si fem sexe oral amb un home, fer-ho amb condó. Podem utilitzar condons amb gustos si l’inconvenient és que no ens agrada el del làtex.

Textos redactats a partir d’Eixir.com

Deixa un comentari